top of page
Siivoustrio, logo.png
LEIF WENTJÄRVI OY.png

Monta työtä, jotka itsekin osaisit ehkä paremmin kuin minä, mutta jotka eivät vaan tule aloitetuksi tai loppuunsaatetuksi. Lopputulos minun avullani tuo todenäköisesti iloa ja mielenrauhaa.

Minusta...

Minusta

YRITTÄJÄNÄ

Päädyin yrittäjäksi 17 vuoden esihenkilönä ja palkkalaisena työskentelyn jälkeen. Olin ensin vakuutusalan yrittäjä ja oman Tapiolan franchicing toimiston vetäjä. Vakuutusalan fuusioiden jälkeen ja tyttäreni sairastuttua vakavasti tuli irtiotto työelämästä melkein pariksi vuodeksi. Olin omaishoitajana ja pohdin mitä enää pystyn henkisesti edes tekemään.

Hoidin raivaussahailemalla ensin omat taimikot kuntoon ja huomasin nauttivani itsenäisestä työskentelystä metsässä. Nyt olen jo muutaman vuoden ollut metsurina oman maatilan töiden lisäksi. Talviajalle olen koko ajan keksinyt lisää erilaisia hommia, kun metsässä vielä sentään yleensä on liiaksi lunta ja vaihteluakin kaipaa. Talven 2021 aikana kävin ammattijärjestäjäkurssin ja nyt olen valmis ja innokas raivaamaan asiakkaiden metsien lisäksi myös heidän kotejaan, varastojaan ja vaikkapa navetoitaankin. Monta kohdetta onkin jo hoidettu menestyksellä maaliin.

Kuva

sinusta

Ammatti-järjestäjänä

Ammattijärjestäjä

Olen varmaan melko tehoraivaaja, jos mietitään luokittelua ammattijärjestäjien joukossa. Lempikohteitani ovat ehkä ne pahimmat kohteet, joita asiakas ehkä jopa arastelee ammattilaiselle näyttää. Pitkän asiakaspalvelu- ja esihenkilötaustani takia suhtaudun rauhallisesti ja kannustavasti kaikkiin kohteisiin ja sovitellaan rauhassa tavoite ja suunnitelma miten sinne päästään. Pakettiauto ja järjestelmällinen luonne auttavat tarjoamaan kokonaispaketin, joka helpottaa useimpia tavarapaljouden tai sotkukasojen kanssa painivia asiakkaita. Luottamus, täsmällisyys, vaitiolovelvollisuus ja kotitalousvähennys tehdyssä työssä tuovat asiakkaalle vakaan pohjan tyytyväiseen lopputulokseen.

Metsurina

Metsuri

Olen agrologi koulutukseltani ja tuoreesti (2018-2019) suorittanut matsätalousyrittäjän ammattitutkinnon ja luonnonhoitokortin. Olen tehnyt monipuolisesti taimikonhoitoa, ennakkoraivauksia ja erilaisia luonnonhoitokohteitakin ja omaksunut luontoa huomioivan tavan käsitellä metsää. Jatkuvaan kasvatukseen panostavalle yritykselle Arvometsälle olen jo vuosia tehnyt töitä. Ihan tavallisia perinteisiäkin käsittelyjä toki teen paljon, ihan mitä metsänomistajan kanssa sovitaan. Tunnen kuitenkin laajasti kasvit ja pensaat sekä eläimistöä, joten osaan luonnon huomioida aina kun se mahdollista on.

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!

Ota yhteyttä
Yhteystiedot
bottom of page